• Du er her:
  • Briller
  • -
  • Briller

Nye briller handler om både mode og godt syn...

 

Komfort og kvalitet i fokus

Hos Hjallerup Optik står vi klar til at guide dig til det helt rigtige valg af briller. Vi ved, at en investering i nye briller både handler om mode og et godt syn. Vi har derfor særligt fokus på komfort og kvalitet, når vi udvælger vores sortiment af briller. Vi har et stort udvalg af flotte briller til alle aldersgrupper i mange forskellige designs. Som erfarne optikkere har vi desuden den ekspertise, det kræves, for at vejlede dig omkring alt inden for brilleverdenen.

 

Vi følger de nyeste trends

Vores sortiment af briller spænder fra klassiske design til de nyeste trends. Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores brillestel og forhandler et stort udvalg af dansk design. Vi følger tidens trends, og vi ved, hvad der rører sig inden for brillemode. To gange årligt besøger vi de førende messer inden for brilletrends, så vi hele tiden er opdaterede og kan tilbyde dig det bedste udvalg. Vores kunder er vores ambassadører, og vi er derfor meget opsatte på at give dig den bedste service.

 

Har du brug for nye briller?

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik i Hjallerupcentret. Vi er en ærlig optiker, der sætter en stor ære i at lytte til dine ønsker og behov. Leder du efter et særligt brillestel, så finder vi det til dig. Kontakt os på telefon 9828 2323, eller e-mail hoptik@mail.dk, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne kunder i og omkring Hjallerup, herunder Vodskov og Nørresundby.

 

 

 

 

k

Del indhold