• Du er her:
  • Guide til godt syn
  • -
  • Synstræning

Når øjnene skal samarbejde

Træn dine øjne

Træning af øjnene er vigtigt, hvis man vil bevare et godt syn. Formålet med synstræning er at træne øjnenes samarbejde, så samsynet fungerer optimalt. Trænes øjnene ikke, kan det være svært at afhjælpe synsproblemer, selvom man anvender brilller eller kontaktlinser. Oplever du problemer som hovedpine, læsevanskeligheder, dobbeltsyn, træthed ved læsning eller fokuseringsproblemer, så har du måske behov for synstræning. Kig forbi vores butik og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Vi hjælper dig

Hos Hjallerup Optik er vi specialiserede i at teste dit syn. Vi har stor rutine og mange års erfaring med synstræning og behandling af forstyrrelser i synet. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for synstræning. Ved hjælp af en undersøgelse og forskellige øvelser lærer vi dig at styrke muskulaturen i øjet, så synsfunktionen udvikles. Synstræning kan altså sammenlignes med almindelig muskeltræning, da musklerne styrkes og gøres mere fleksible. Synstræningen opfatter også daglige hjemmeøvelser. Kombineret med grundige øvelser hos os er synstræningsprogrammet altså garanteret at give dig hurtige og effektive resultater.

 

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om vores synstræning, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9828 2323, e-mail hoptik@mail.dk eller kigge forbi vores butik i Hjallerup. Vi har en stor kundekreds i hele lokalområdet, herunder Vodskov og Nørresundby.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING

 

k

Del indhold