• Du er her:
  • Kontaktlinser
  • -
  • Kontaktlinser

Få fuld bevægelsesfrihed

Få fuld bevægelsesfrihed

Hos Hjallerup Optik tilbyder vi kontaktlinser til alle, der ønsker et alternativ til briller. Kontaktlinser er ideelle for dig, der ønsker fuld bevægelsesfrihed og som gerne vil slippe for at bære briller hver dag. Kontaktlinser er en effektiv og sikker løsning, der kan anvendes af langt de fleste med synsproblemer. Samtidig giver kontaktlinser dig mulighed for at vælge præcis de solbriller, du ønsker.

 

Vi guider dig

Når du skal vælge kontaktlinser, er det meget vigtigt at vælge nogle, der passer til dig og dine øjne. Det sikrer dig den bedste komfort i din hverdag. Hos Hjallerup Optik står vi naturligvis klar til at hjælpe og vejlede dig omkring kontaktlinser. Vi giver dig den information, du har brug for, når du overvejer at skrifte eller supplere dine briller med kontaktlinser.  Vi instruerer dig grundigt i, hvordan du anvender linserne, ligesom du får linserne med hjem på prøve. Kig forbi vores butik og tal med os, hvis du ønsker råd og vejledning om, hvad der er det bedste valg for dig.

 

Vil du vide mere?

Har du brug for hjælp til det helt rigtige valg af kontaktlinser, så kontakt os på telefon 9828 2323 eller e-mail hoptik@mail.dk. Kig også gerne forbi vores butik, hvor vores dygtige optikere står klar til en uforpligtende snak om, hvilken type kontaktlinser, du vil blive gladest. for. Vi er beliggende i Hjallerup, men hjælper også gerne kunder i Vodskov, Nørresundby og omegn.

 

 

k

Del indhold